Official Launch : 25.09.2020

Kobe

Head GM
Staff member
Moderator
Jan 21, 2020
241
86
28
KO PANEL | FORUM | FACEBOOK | DISCORD


The players will decide when new content should be released and we will be moving forward slowly. Whenever the players feel something is not balanced enough such as certain skills or drop rates we will adjust it quickly without restarting the server. Certain items from beta will not be available in the Power UP Store according to players decision. We are solving every issue during the beta and we don't stop improving and updating our server. We can assure you that after 1 month from now we will be even more advanced and improved since our team is working everyday whenever possible on improving our server. We'll be hosting different events and possibly planning to host a Castle Siege Warfare with Grand Prize of up to 1000 USD / 10.000 TL.

Oasis awaits you, join the Family!












 
Last edited:

Sung

Spanish GM
Staff member
Moderator
Jan 26, 2020
140
33
28


Oficial: Viernes, 25.09.2020
| |
20:00 Central EU | | 21:00 Turkey | | 13:00 Peru | | 14:00 Canada | | 02:00 Malaysia | | 04:00 Australia | | 22:00 Dubai | |

Los jugadores decidirán cuándo se debe lanzar el nuevo contenido y avanzaremos lentamente. Siempre que los jugadores sientan que algo no está lo suficientemente equilibrado, como ciertas skills o drop rates, lo ajustaremos rápidamente sin reiniciar el servidor. Ciertos items de la versión beta no estarán disponibles en Power UP Store según la decisión de los jugadores. Estamos resolviendo todos los problemas durante la versión beta y no dejamos de mejorar y actualizar nuestro servidor. Podemos asegurarle que dentro de 1 mes a partir de ahora estaremos aún más avanzados y mejorados, ya que nuestro equipo está trabajando todos los días siempre que sea posible para mejorar nuestro servidor. Organizaremos diferentes eventos y posiblemente planearemos organizar un Castle Siege Warfare con un gran premio de hasta 1000 USD / 10,000 TL. Para aquellos que buscan obtener Knight Cash, habrá un evento de Facebook que puede traerles Knight Cash al participar con Comaprtir & Tagetear. Aquellos que compren KC antes del 20.09.2020 serán elegibles para un bono del 10%. KlasGame / PayPal.

Oasis te espera, únete a la Familia!


Etapa Inicial
El límite de level al principio será 65. El Master estará bloqueado (desactivado), el ,maximo ugrade en items de hight class es +7 y la y para colocar el rebirth es +3. Puede upgradear los accesorios con un 50% de probabilidad hasta 14/2. Al principio, comenzaremos con Border Defense War, Collection Race y Lunar War.

Level Cap : 65
Master : APAGADO
Máximo Upgrade : +7
Maximo Rebirth : +3
Eventos : BDW,CR,LW




 

Nero

Game Master
Staff member
Moderator
Mar 19, 2020
131
33
28


Resmi Sunucu: Cuma, 25.09.2020
| |
20:00 Avrupa | | 21:00 Turkiye | | 13:00 Peru | | 14:00 Kanada | | 02:00 Malezya | | 04:00 Avustralya | | 22:00 Dubai | |

Yeni içerikerin ne zaman yayınlanacağına siz değerli oyuncularımız karar verecek ve biz de yavaş yavaş ilerleyeceğiz. Oyuncular belirli skiller veya eşya düşme oranları gibi bir şeyin yeterince dengeli olmadığını hissettiğinde, sunucuyu yeniden başlatmadan hızlı bir şekilde ayarlayıp düzeltebileceğiz. Oyuncuların kararına göre, beta sürümündeki bazı eşyalar Power UP Store'da mevcut olmayacak. Beta sırasında her sorunu çözüyoruz ve sunucumuzu geliştirmeyi ve güncellemeyi bırakmıyoruz. Sizi temin ederim ki 1 ay sonra ekibimiz her gün sunucumuzu geliştirmek için çalıştığı için daha da gelişmiş bir şekilde ayakta olacağız.. Farklı etkinlikler düzenleyeceğiz ve muhtemelen 1000 USD / 10.000 TL'ye kadar Büyük Ödüllü Kale Savaşına (CSW) ev sahipliği yapmayı planlıyoruz. Knight Cash almak isteyenler için Paylaş & Etiketle etkinliğine katılarak Knight Cash kazandırabilecek bir Facebook Etkinliği olacaktir. 20.09.2020 tarihinden önce KlasGame / PayPal üzerinden. KC satın alanlar % 10 ekstra kc bonusuna sahip olacaktir.

Oasis sizi bekliyor, Ailemize siz de katılın!

Başlangıç Aşaması
Başlangıçta Seviye Sınırı 65 olacaktır. Master kapalı olacaktir, yüksek sınıf eşyalarda (high class) maksimum upgrade +7 ve reserve +3 olacaktir. Takıları % 50 şansla 14 / 2'ye kadar yükseltebilirsiniz. Başlangıçta BDW, Collection Race ve Lunar War etkinlikleri ile başlayacağız.

Level Sınırı : 65
Master : Kapalı
Max Upgrade : +7
Rebirth Max : +3
Etkinlikler : BDW,CR,LW


 
  • Like
Reactions: Sung